Skip links
ONDERSTEUNING VOOR MANTELZORGERS

Mantelzorgtest Roermond online

Mantelzorgers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg voor hun naaste. Om die reden is het van belang dat mantelzorgers ook goed voor zichzélf zorgen. Om mantelzorgers te ondersteunen in het goede werk dat zij doen, kunnen zij voortaan gebruik maken van de Mantelzorgtest Roermond. De Mantelzorgtest maakt het lokale en landelijke aanbod van hulp en ondersteuning inzichtelijk.

De test geeft inzicht waarin ondersteuning geboden kan worden, hoeveel tijd en energie mantelzorg kost én of er nog genoeg tijd over is voor ontspanning, werk en andere verplichtingen. Ook helpt de Mantelzorgtest met een persoonlijk hulpaanbod: van praktische tips tot mogelijkheden om hulp in te schakelen.

Bekijk hier de flyer of ga direct door naar de Mantelzorgtest.

De Mantelzorgtest Roermond is gemaakt in samenwerking met lokale zorg- en welzijnsorganisaties.

Vragen over mantelzorgondersteuning

Heb je vragen over mantelzorgondersteuning in de gemeente Roermond? Neem dan contact op via het telefoonnummer T. 14 0475 of stuur een e-mail naar E. mantelzorg@roermond.nl. Kijk voor meer informatie ook eens op www.roermond.nl/mantelzorg of download hier de informatiefolder 2024 van de gemeente Roermond.

OP ZOEK NAAR HULP
OF ONDERSTEUNING?

Geef ons de Vijf!

🍪 Wij verzamelen cookies voor een goede weergave van deze website.