Skip links
INVULLEN VAN JE BELASTINGAANGIFTE

Gratis hulp voor senioren bij belastingaangifte over 2022

Van 6 maart tot en met 28 april 2023 kunnen senioren gratis hulp krijgen bij het invullen van hun belastingaangifte over het jaar 2022. Deze hulp, aangeboden door vrijwilligers van Vijf, is bedoeld voor senioren met een laag inkomen die wonen in de gemeente Roermond.

Senioren kunnen vanaf 6 februari 2023 een afspraak maken via de WegWijZer. De WegWijZer is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur via tel. 0475 - 38 46 39. U krijgt per post een bevestiging van de afspraak met een opsomming van de benodigde documenten.


Locaties
De hulp bij de belastingaangifte wordt geboden op onderstaande locaties en dagdelen:

’t Paradies:
woensdagochtend en woensdagmiddag

De Donderie:
maandagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend

Aan deze dienst zijn geen kosten verbonden.

OP ZOEK NAAR HULP
OF ONDERSTEUNING?

Geef ons de Vijf!

🍪 Wij verzamelen cookies voor een goede weergave van deze website.