Skip links
SJOEMELMERT ROERMOND

Maak kennis met Vijf op de Sjoemelmert

Op 27 en 28 juli staat Vijf op de Sjoemelmert in Roermond! Kom je met ons kennismaken?

Onze leefcoaches zijn benieuwd naar jouw verhaal en vertellen je met plezier meer over Vijf en wat we voor jou kunnen betekenen. Daarnaast kun je bij de stand een keipositieve kei komen versieren. Voor jezelf, een naaste of om ergens neer te leggen in je wijk en een nietsvermoedende voorbijganger te verrassen met jouw mooie boodschap. We hebben ook nog een leuk aardigheidje voor onze standbezoekers en een deel- en winactie op social media. Kom dus zeker even langs bij de Vijf-stand en doe mee. We hopen je te zien verschijnen!

OP ZOEK NAAR HULP
OF ONDERSTEUNING?

Geef ons de Vijf!

🍪 Wij verzamelen cookies voor een goede weergave van deze website.