Skip links
VRIJWILLIGERSWERK: NIET ALLEEN GOED VOOR EEN ANDER, MAAR OOK VOOR JEZELF

Fototentoonstelling ‘Mensen Maken Roermond Samen’

Hoe zou de wereld - en dichter bij huis Roermond - eruitzien zonder vrijwilligers? Waarschijnlijk heel anders dan wij gewend zijn. Denk maar aan de vele initiatieven en (sport)verenigingen die draaien op vrijwilligers, de speeltuin Kitskensberg, het Familiebad de Bosberg in Swalmen, Kindervakantiewerk in Herten, enzovoort. Vanaf 6 augustus is in ’t Paradies in Roermond een unieke fototentoonstelling te bewonderen waarin vrijwilligers en hun activiteit centraal staan.

Vrijwilligers en actieve burgers zijn belangrijk voor de samenleving. Niet alleen staan zij onvoorwaardelijk klaar voor anderen; velen ervaren ook zelf een stuk zingeving in het mooie en waardevolle werk dat zij doen. Voor Actief Roermond, sinds 2022 onderdeel van Vijf, reden om de vele vrijwilligers in Roermond op een bijzondere wijze in het zonnetje te zetten. In het kader van 2021, het Nationale Jaar Vrijwillige Inzet, gaf zij fotoclub Herten de opdracht vrijwilligers en hun activiteit op de gevoelige plaat vast te leggen. Het resultaat is de unieke tentoonstelling ‘Mensen Maken Roermond Samen’, die van 6 augustus tot 14 september te bewonderen is in ’t Paradies in Roermond. Na 14 september reist de tentoonstelling door naar Proteion RCG aan de Pollaertstraat en is daar te bezichtigen van 15 september tot 30 oktober 2022.

Kijk voor meer informatie op www.actiefroermond.nl

OP ZOEK NAAR HULP
OF ONDERSTEUNING?

Geef ons de Vijf!

🍪 Wij verzamelen cookies voor een goede weergave van deze website.